Yoga voor Vrouwen

Yoga + meer!

Zou je authentieker willen zijn en dichter bij jezelf willen blijven? Een gezonder lichaam willen ervaren? Turbulentie en spanning beter de baas kunnen zijn en momenten van rust en ontspanning willen plannen? Thuis bij jezelf?

Dit bracht Yoga mij en dit gevoel geef ik graag aan jou!

Bij mijn lessen yoga móet je niets, is er geen te halen 'standaard' en al helemaal geen competitie. Je hoeft er dus geen superlijf voor te hebben, of heel erg lenig te zijn.

Yoga doe je voor jezelf!

Ik gebruik graag elementen uit de mindfulness. Het gaat om het bewustzijn van jouw beweging, en de grenzen ervan. Dit contact met jezelf helpt je ook in het dagelijkse leven, Je lijf weet het en liegt nooit!

Daarnaast is het heerlijk ontspannend, gebruiken we een gezond relativeringsvermogen en hebben we vooral ook een gezellige tijd met elkaar.

Wanneer?

Dinsdagmorgen 10.00-11.00 uur

Vrijdagmorgen 10.00-11.00 uur

Na de les is er thee en koffie. Je bent welkom om nog even te blijven maar uiteraard ook vrij om aan de rest van je dag te beginnen!

Kosten?

Een leskaart voor 8 lessen kost 65 euro.
20% korting: je eerste leskaart voor 8 lessen kost je nu 52 euro!
Je kunt van de kaart 10 weken gebruik maken. Als lessen in de vakantie niet doorgaan, schuiven de weken op. Je mag, als je wilt, eerst een proefles komen doen, wel graag van te voren aanmelden!

Wil je meer informatie?
Bel me dan of stuur me een bericht op
06-42823664